Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Schouten wint Woensdrechtse Wielerzomer

Maandag 11 oktober 2021

Elite men - Remco Schouten won met afstand het regelmatigheidsklassement  van de Woensdrechtse Wielerzomer voor Rico van Damme en Hans Dekkers.

In de slotwedstrijd in Huijbergen was Schouten op drie ronden van het einde mee met een beslissende ontspanning. Hij was met Tim Marsman en Frank Stijger het peloton ontvlucht. Zij kregen enige ruimte. Schouten: “De dagzege vond ik even minder belangrijk. Ik wilde vooral de massasprint ontlopen. Het peloton was heel nerveus op de smalle wegen achterin het parcours”  Uiteindelijk eindigde de koers in een sprint voor drie met Tim Marsman als snelste voor Remco Schouten en Frank Stijger. Marsman: “Ik rij vooral de klassiekers en weinig criteriums. Ik kende de andere twee jongens niet zo goed. De beslissende demarrage was meer een toeval tot stand gekomen”.

Schouten was tevreden met de eindzege in de Wielerzomer. “Ik heb me er de laatste weken wel op gefocust en ben blij dat ik het over de streep heb kunnen trekken”

Uitslag Ronde van Huijbergen: 1. Tim Marsman, 2. Remco Schouten, 3. Frank Stijger, 4. Quinten Veling, 5. Nick van der Meer.

Eindklassement Woensdrechtse Wielerzomer: 1. Remco Schouten, 2. Rico van Damme, 3. Hans Dekkers.

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl