Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

A Bloc met tien beloften nieuwe seizoen in

Vrijdag 29 oktober 2021

Elite men - Het continentale team A Bloc gaat het komende seizoen in met zeventien renners.

De ploeg neemt afscheid van Adriaan Janssen, André Luijk, Aden Paterson, Nils Sinschek en Rick van Breda. De laatste wordt nestor van de clubformatie Noord-Holland, waar hij talentvolle jonge renners gaat helpen in hun ontwikkeling en eventueel klaar gaat stomen voor een stap naar het continentale team.

Nieuwkomers zijn Joren Bloem, Luuk Herben,  Jesper Rasch, Tomas Kopecky, Luke Verburg en Callum Macleod. Dat betekent dat Stijn Appel, Stijn Daemen, Bodi del Grosso, Lance Huenders, Lars Loohuis, Martins Pluto, Mike Schuch, Ivar Slik, Niels van der Gracht, Mel van der Veekens en Meindert Weulink blijven.

A Bloc blijft hoofdsponsor en naamgever van de ploeg, die in 2022 op Giant gaat koersen. ‘’We hebben een stevig beloftenblok met tien jonge coureurs. Het is een gegeven dat de beste junioren vaak kiezen voor Jumbo-Visma en DSM, maar we willen de renners die daar niet aan bod komen een kans geven door te groeien naar de top. Er is dus sprake van verjonging, maar we blijven ook ruimte bieden aan meer ervaren renners als Ivar Slik, die de rol van wegkapitein krijgt in het nieuwe jaar’’ zegt manager Paul Tabak.

Foto: Sportfoto

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl