Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

VolkerWessels heeft ploeg 2022 compleet

Dinsdag 07 december 2021

Elite men - Het continentale VolkerWessels heeft de ploeg voor 2022 compleet. Jasper Haest is de laatste aanwinst.

In 2020 reed Jasper voor het inmiddels opgeheven opleidingsteam Wielerteam Reggeborgh en is daarmee de tweede renner die doorstroomt, na Roel van Sintmaartensdijk (2021), naar het Continental Team.

De 22-jarige renner uit Roosendaal is de 16e renner in de selectie van de blauw-zwarte VolkerWessels formatie. Afgelopen jaar reed hij bij de club WV de Jonge Renner en werd afgelopen seizoen nog 14e op het Nederlands Kampioenschap bij de beloften op de VAM-berg.

Allard Engels zegt over deze aanwinst: “Met Jasper halen wij een renner binnen de gelederen die op alle fronten inzetbaar is. Wij kennen Jasper natuurlijk nog vanuit het Wielerteam Reggeborgh periode waar hij al een goede indruk heeft achtergelaten. Het was destijds net niet voldoende om gelijk door te stromen naar het Continentale VolkerWessels Cycling Team. Jasper heeft laten zien dat hij is gegroeid en daardoor krijgt hij in 2022 de kans om deel uit te maken van onze wielerploeg. Bovendien is Jasper een teamplayer die ook goed past binnen het team.”

Foto: © Sportfoto

 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl