Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Benoot van DSM naar Jumbo-Visma

Dinsdag 07 december 2021

Elite men - Tiesj Benoot komt komend seizoen uit voor Team Jumbo-Visma. De 27-jarige Vlaming tekent een contract van twee jaar bij de ploeg.

De oud-winnaar van Strade Bianche zag zijn contract bij DSM ontbonden en hoopt in Nederlandse dienst een nieuwe sportieve top te ontdekken.

“Ik geloof dat ik mijn plafond nog niet bereikt heb. Bij Team Jumbo-Visma denk ik die stap vooruit te kunnen zetten. De laatste jaren heb ik opgekeken naar deze ploeg. Ik ken wat jongens uit de ploeg waardoor ik wel een beetje kan inschatten hoe het eraan toegaat. Er heerst een professionele manier van werken die me aanspreekt”, aldus Benoot.

Merijn Zeeman prijst zich als sportief verantwoordelijke van Team Jumbo-Visma erg gelukkig met de komst van de Belgische renner. “Tiesj stond al enige jaren op onze lijst met potentiële versterkingen. Toen duidelijk werd dat hij op de markt kwam, hebben we niet geaarzeld. We zijn ontzettend blij dat Tiesj voor ons heeft gekozen. Hij is een geweldige renner en een geweldige persoonlijkheid. Hij maakt ons op vele terreinen sterker en zijn persoonlijkheid past uitstekend bij ons.”

Foto: © Sportfoto Oscar de Waele

 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl