Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Allinq Continental Team presenteert nieuw shirt

Dinsdag 14 december 2021

Elite men - Zoals bekend debuteert het Allinq Continental Team volgend jaar in het continentale circuit. De ploeg komt voort uit de succesvolle clubformatie Allinq-Krush-IJsselstreek.

Als clubformatie was de ploeg in het groen-wit te bewonderen, maar de ploeg van Marc Zonnebelt maakt met de nieuwe status een frisse start in het lichtblauw met wit. Het tricot wordt op de foto getoond door Jasper Schouten (links) en Arne Peters. Beide renners waren eerder bij een continentaal team actief, respectievelijk Alecto en Vlasman.

Manager Zonnebelt laat vanuit Spanje weten. ''We gaan opnieuw met een driejarenplan werken. Aan het einde van die termijn willen we het beste continentale team van Nederland zijn, dat ook internationaal sterk kan presteren. Dat doen we met ervaren renners en talenten, die de huidige toppers moeten prikkelen om zich te blijven verbeteren.'' 

De kern van het clubteam staat komend seizoen aan de start in zwaardere koersen, in een programma met meer buitenlandse wedstrijden. ,,De jongens die we nu hebben, zijn capabel om wedstrijden te winnen.'' Maar er kwamen ook diverse versterkingen zoals onder anderen Roy Eefting.

Foto: © Sportfoto

 

 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl