Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vos wint momenteel waar ze wil winnen

Dinsdag 12 maart 2013

Women - Ze moest er dit weekeinde in Hoogeveen lang over nadenken toen haar de vraag gesteld werd wanneer ze voor het laatst een wedstrijd verloren had die ze per se had willen winnen. Uiteindelijk kwam Marianne Vos na lang nadenken uit op de aan Evelyn Stevens verloren Waalse Pijl in april van 2012.

“Ik moet inderdaad zeggen dat ik weinig te klagen heb over vorig jaar. Ik had natuurlijk ook graag nog de Nederlandse titel tijdrijden willen winnen, maar daar deed ik niet mee, dus dan is het ook niet zo gek dat je het goud niet veroveren kan’’ zei Vos over het NK waar ze als gevolg van haar sleutelbeenbreuk ontbrak. Ook dit jaar schoot de olympisch kampioene op de weg al zeer voortvarend uit de startblokken met de wereldtitel in het veld, winst in de Sunshine MTB Cup op Cyprus en zeges in haar eerste twee wedstrijden op de weg: de Acht van Dwingeloo en de Boels WB Ronde van Drenthe.

Hard werken

“Het is niet zo dat ik al weet dat ik gewonnen heb, op het moment dat ik start. Als ik dat gevoel zou hebben, was mijn motivatie snel weg. Ik moet er hard voor werken en ook tactisch gezien de goede beslissingen voor nemen. En dan blijft het heel mooi om te winnen. Vooral daar waar ik graag de zege wil behalen. Voorlopig heb ik niet te klagen.”Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl