Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vollering langer in dienst bij SD Worx

Woensdag 02 februari 2022

Women - Demi Vollering heeft bijgetekend bij Team SD Worx. Dat maakte ze bekend op de presentatie. Ze is van de partij tot eind 2024.

“Ik ben blij dat ik de komende drie jaar bij Team SD Worx kan blijven”, stelt Vollering. “Het vertrouwen dat de ploeg in mij uitspreekt, vind ik heel belangrijk. Deze ploeg voelt als een tweede familie, mijn super teamgenoten en fijne sponsoren. We helpen elkaar door goede tijden maar de afgelopen weken bleek ook maar weer hoe belangrijk mijn ploeg is in moeilijke tijden. We hebben heel erg veel steun aan elkaar en dat vind ik heel mooi en bijzonder.”

“Ik hoop richting de Olympische Spelen in Parijs in 2024 een van de beste wielrensters van de wereld te worden. Ik wil dan ook in de grootste wedstrijden schitteren. Zo hoop ik in de Tour de France ooit de gele trui te dragen en deze ronde ook te winnen. Ook in het eendagswerk wil ik net als vorig jaar in de klassiekers voor de overwinningen mee spelen en dat hoop ik ook op het WK op de weg te kunnen laten zien.

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl