Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Jakobsen aan het feest in Valenciana

Donderdag 03 februari 2022

Elite men - Fabio Jakobsen heeft de tweede rit van de Volta Valenciana gewonnen. De renner van QuickStep won afgetekend.

Voor zijn ploeg betekende het de tweede zege op rij, Remco Evenenpoel won rit 1 en blijft leider.

David Dekker van Jumbo-Visma kwam in een afdaling richting finishplaats Torrent in de bosschages terecht, de Brabander leek ongeschonden, maar kon uiteraard niet meesprinten. Zie ook het nieuwsbericht hierover.

Jakobsen was ondertussen bijzonder gelukkig met de zege. ''Ik ben hiernaar toe gekomen na een normale winter, zonder tegenslag. Een winter waarin ik ervan kon genieten om samen met de jongens te trainen op Spaanse wegen. Om hier met hen te zijn in deze tijd van het jaar in een wedstrijd voelt fantastisch"' zegt Jakobsen, verwijzend naar zijn revalidatie na een zware crash in 2020. ''Iedereen heeft zijn bijdrage geleverd, ik wil mijn ploeggenoten daarvoor danken. Ik zat waar ik wilde zitten op zevenhonderd voor de meet. In de oplopende strook was ik nog even bang voor kramp, maar dat is normaal in je eerste race. Maar ik kon het afmaken. De perfecte start van mijn seizoen.'' 

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl