Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Sterk deelnemersveld voor Olympia's Tour

Zaterdag 12 februari 2022

Elite men - Olympia’s Tour mag zich van 17 tot en met 20 maart verheugen op een sterk deelnemersveld. Na twee afgelastingen als gevolg van COVID-19 staan de continentale ploegen in de rij voor de oudste etappekoers van Nederland, die de afgelopen jaren werd gewonnen door de huidige profs Dylan van Baarle, Jetse Bol, Cees Bol, Pascal Eenkhoorn, Julius Johansen en Sander de Pestel.

Uit Nederland zijn de teams van A Bloc, Allinq Continental Cyclingteam, BEAT Cycling, Metec-Solarwatt en VolkerWessels CT aanwezig. Zij mogen het opnemen tegen de buitenlandse UCI-teams van Canyon-DHB Sungod, EF-Nippo DT, HRE Mazowsze Serce Polski, Leopard, Motala AIF Serneke Allebike, Riwal Cycling Team, Dauner Akkon, Lotto-Kern Haus, SKS Sauerland, Ampler-Tartu, Uno-X Dare DT en de nationale ploegen van  Oostenrijk en Duitsland.

Door de grote belangstelling is het aandeel van de clubteams iets geringer, maar met sterke ploegen als Dutch Food Vally CT, John Deere-NWVG, Sensa-Kanjers voor Kanjers, TWC De Kempen, Willebrord WV, WV De Jonge Renner en het Belgische EFC-L&R-Vulsteke staan formaties aan de start die hun mannetje kunnen staan in dit veld.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl