Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Ploegen Ronde van Drenthe bekend

Dinsdag 01 maart 2022

Elite men - Op een persconferentie in Hoogeveen heeft organisatrice Femmy van Issum bekend gemaakt welke teams er mee doen aan de Ronde van Drenthe voor mannen en vrouwen.

De vrouwenwedstrijd behoort onder de naam Miron Ronde van Drenthe tot de Women's WorldTour en mag rekenen op de komst van Team DSM (de ploeg die in oktober won met Lorena Wiebes), Canyon-Sram), FDJ, Human Powered Health, Liv Racing, Movistar, BikeExchange-Jayco, Jumbo-Visma, SD Worx, Trek-Segafredo, Team UAE, Uno-X, Andy Scheck-Immo, Bizkaia Durango, Ceratzit-WNT, GT Krush Tunap, NXTG by Experza, Parkhotel Valkenburg, Valcar en een nationaal team van de KNWU.

Die nationale ploeg is er ook bij de Albert Achterhes Ronde van Drenthe, waar Sport Vlaanderen-Baloise (winnaar in 2021 met Rune Herregots), Intermarché-Wanty-Goubert, Jumbo-Visma, Arkea-Samsic, Alpecin-Fenix, B&B Hotels, Bingoal Pauwels, Total Energies, Uno X, A BLoc, Allinq Continental Cyclingteam, BEAT Cycling, VolkerWessels, Metec-Solarwatt, Minerva, Riwal en Saris Rouvy present zijn. Op de voorlopige deelnemerslijsten prijken de namen van David Dekker, Boy van Poppel, Bert-Jan Lindeman en Niki Terpstra.

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl