Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vos start niet in Amstel Gold Race dit jaar

Vrijdag 08 april 2022

Women - De winnares van vorig jaar ontbreekt in de Amstel Gold Race: Marianne Vos laat de wedstrijd schieten ten gunste van Parijs-Roubaix.

Vorig jaar was de winst in deze wedstrijd voor Vos. In de sprint gaf ze Demi Vollering en Annemiek van Vleuten het nakijken. Dit jaar start Vos niet om zichzelf optimaal voor te bereiden op Parijs-Roubaix. “Marianne werd vorig jaar tweede in Parijs-Roubaix. Ze heeft ervoor gekozen nu niet te rijden in Limburg, maar om wat extra trainingen te doen zodat ze volgende week uitgerust en fit verschijnt aan de start in Denain”, aldus ploegleider Lieselot Decroix.

Team Jumbo-Visma verschijnt zondag aan de start met Coryn Labecki, Anna Henderson, Riejanne Markus, Karlijn Swinkels, Teuntje Beekhuis en Anouska Koster.

 

“Het plan is om te koersen zoals we dat deden vóór de Ronde van Vlaanderen”, aldus Decroix. “We gaan aanvallend rijden en ervoor zorgen dat we steeds voorin zitten. Ontsnappingen volgen we op en de rensters zullen elkaar motiveren om voortdurend scherp te zijn. Als het op een sprint aankomt, hebben we Coryn paraat om het af te maken.”

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl