Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Klassementsambities niet concreet bij Jumbo-Visma

Vrijdag 06 mei 2022

Elite men - Team Jumbo-Visma start met drie klassementstroeven in de Giro d'Italia vandaag: Tom Dumoulin, Tobias Foss en Sam Oomen. Concrete verwachtingen worden door de ploegleiding niet uitgesproken.

''We starten hier met klassementsambities”, verklaart ploegleider Addy Engels. “Bij Tom en Tobias zit dat al van in de winter in ons hoofd. En Sam heeft nu getoond dat hij goed bezig is. We hebben dus met drie jongens ambities voor een eindklassement, maar we hebben daar geen plek opgeplakt. Het is heel moeilijk in te schatten. Als we in Verona terugkijken en vaststellen dat alles goed verlopen is, dan zal ik tevreden zijn. Welke plek we hebben in het eindklassement zien we dan wel.''

De ploeg zal elke dag vechten voor het klassement. “De andere jongens zullen daarin een belangrijke ondersteunende rol spelen. Maar we kijken ook waar er ruimte is voor dagsucces. Zo hebben we een paar goede tijdrijders in de ploeg. Daarnaast zullen we ons proberen laten zien op de dagen die geschikt zijn voor een ontsnapping. We hebben dat meezitten in de ontsnapping en de klassementsambities vorig jaar ook kunnen combineren. Op die manier kunnen we goede resultaten halen, met als hoofddoel een mooi eindklassement.”

Foto: © Sportfoto

 

 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl