Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Gewijzigde starttijd Omloop Houtse Linies

Maandag 16 mei 2022

Elite men - In verband met een last-minute wijziging in de vergunning van de gemeente Oosterhout is de organisatie genoodzaakt een paar kleine aanpassingen te doen. De aanvangstijd van de wedstrijd is komende zondag 22 mei nu 12:30 uur.

Dit betekent automatisch dat alle reeds eerder genoemde tijden ook 30 minuten naar voor worden gehaald (zie ook de technische gids). Tevens zal de lengte van de wedstrijd met 1 ronde worden ingekort. De totale afstand zal 144km  bedragen.

De Houtse Linies is een typische koers voor kasseispecialisten. Scherprechter van de koers vormt de Dordrechtseweg met een kasseienstrook van 700m waar de renners 16 keer mee te maken krijgen. De wedstrijd kent 16 omlopen van 9 km, 144 km in totaal. De deelnemende ploegen bestaan uit elk maximaal 6 en minimaal 4 renners in de categorie ‘Elite zonder contract/Beloften’.

Wielerverenging De Jonge Renners staat uiteraard ook zelf aan de start met de thuisploeg JEGG-DJR Academy. Voor de renners is er zoals vanouds kleed- en doucheruimte geregeld bij VV Madese Boys.

De start en finish zijn op de Houtse Heuvel in Den Hout. De wedstrijd start om 12.30u en de finish wordt verwacht om 16.05u.

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl