Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Nog zeven renners voor nieuw Scorpions Team

Donderdag 14 juli 2022

Elite men - Onlangs heeft Scorpions Racing Team bekend gemaakt welke vijf U19 coureurs in 2023 voor  het team gaan koersen. Daar komen nog eens zeven namen bij van coureurs die in 2023 bij het Continental Scorpions Racing Team gaan rijden.

Björn Bakker is bezig aan een succesvol seizoen. Overwinningen heeft hij behaald in de Ronde  van de Vijver, District kampioenschap Noord, Oldenzaal en Roden. Hij zal ook 'coach in de koers” voor al het jonge talent van de ploeg  worden, een rol die prima past bij deze ervaren coureur. Hij komt over van NWVG en heeft in  zijn tijd bij Vlasman al voor ploegleider Ton Welling gekoerst.

Chiel Schulten is op het moment herstellende van een zware val, ondanks deze gedwongen  pauze was hij bezig met een prima seizoen, getuige zijn vierde plaats in de tussenstand van de  clubcompetitie. Een derde plaats in de Zuiderzeeronde was hiervoor de basis en met een vijftiende plaats in de Ronde van Overijssel liet de Sallander ziien dat hij ook op dit niveau prima mee  kan. Hij komt over van Sensa Kanjers voor Kanjers en is een echte team player.  

Naast deze nieuwe coureurs komen Brent Clé, Mark Prinsen, Paul Gruithuijzen, Quint van der  Leeuw en Sjors Handgraaf over van het Scorpions Endurance Team naar het Continentale team. Naast de reguliere wegwedstrijden zullen ze beschikbaar blijven voor het Endurance Team.

 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl