Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Jumbo-Visma legt Van Aert langer vast

Woensdag 21 september 2022

Elite men - Wout van Aert en Team Jumbo-Visma hebben hun nog twee jaar doorlopende verbintenis opengebroken en met nog eens twee jaar verlengd.

De Vlaming staat daarmee tot eind 2026 onder contract van de Nederlandse World Tour-ploeg van directeur Richard Plugge.

Van Aert (28) zegt ‘uiteraard blij’ te zijn met zijn contractverlenging. “Ik voel me heel goed bij deze ploeg. We hebben al laten zien dat ik er tot mijn beste prestaties kan komen. Dat is mede te danken aan de omkadering die ik er krijg. Eén van de leuzen van de ploeg is ‘elke dag beter’ en dat is niet zomaar uit de lucht gegrepen. We blijven verbeteren in de performance en ook naar buiten toe, de omkadering, alles. Daarom weet ik dat ik niet bang hoef te zijn om nog vier jaar langer bij deze ploeg te zijn.''

Die woorden klinken sportief directeur Merijn Zeeman van Team Jumbo-Visma als muziek in de oren. “Als renner en als persoon maakt Wout ons beter. Hij is een verschilmaker, zowel door het behalen van topprestaties als als teamplayer. Hij stuwt ons naar grootse dingen. We zijn superblij dat hij de komende vier jaar deel uitmaakt van ons team”, aldus Zeeman.

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl