Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

NCK starttijden: bekende namen vooral bij vrouwen

Vrijdag 30 september 2022

National - Het Nederlands Club Kampioenschap is voor veel verenigingen de traditionele afsluiter van het seizoen. Zondag is Dronten gastheer van dit evenement. Geen WorldTour-profs bij de mannen dit jaar, bij de vrouwen zijn meer bekende namen te verwachten.

Zo treden (volgens de startlijst) Maaike Boogaard (HRTC Hoorn), Riejanne Markus (De Amstel) en Anouska Koster (NWVG-Uplus) aan. Een sterk blok is bij Jan van Arckel te vinden met onder anderen  Loes Adegeest, Marjolein van 't Geloof, Danique Braam en Evy Kuipjers. Jong talent is te vinden bij AG Insurance met onder anderen Mirre Knaven, Nienke Vinke, Julia Kopecky en Nienke Veenhoven.

Bij de mannen zijn de teams al blij als ze continentale renners kunnen laten starten, zoals een Allinq-kwartet bij titelverdediger De IJsselstreek, waar Tim Bierkens, Maarten Vierhout, Jasper Schouten, Arne Peters, Robin Lowik en Jelle te Weene aantreden. Een titelkandidaat is ook VolkerWessels met Jord Baak, Tijmen Eising, Max Kroonen, Daan en Roel van Sintmaartensdijk en Peter Schulting. De NWVG kan over de motoren Rick Ottema en Aden Paterson beschikken, terwijl JEGG-De Jonge Renner Nils Sinschek aan boord heeft. Andere podiumkandidaten zijn hier onder meer Willebrord WV, West Frisia en Jan van Arckel.

Alle startlijsten worden zondag pas definitief.

Starttijden

Foto: © SportfotoEerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl