Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

VolkerWessels compleet met komst Buiter

Woensdag 26 oktober 2022

Elite men - Met de komst van Rindert Buiter is VolkerWessels compleet voor 2023. Eerder trok de ploeg van Allard Engels al Jarno Mobach en Thiemo Willems aan.

Met het verdwijnen van Roel van Sintmaartensdijk (Intermarché DT), Bart Lemmen (Human Powered Health) en Michael Zijlaard verloor de continentale formatie ook enkele sterke coureurs. Ook Nils Wolfenbuttel verdwijnt, hij gaat bij Allinq rijden. 

Dat betekent per saldo zestien en geen zeventien renners in 2023. ''Rindert stond ook in het seizoen 2022 op onze verlanglijst, echter had hij toen al toegezegd aan WPGA. Rindert is de laatste aanwinst waarmee het team voor 2023 compleet is. Een goede mix voor alle type wedstrijden.” Kijkt Allard Engels met vertrouwen vooruit. ''Rindert is een getalenteerde en ambitieuze renner die vooral op heuvelachtig terrein goed uit de voeten kan. Wij zochten nog een renner met onder andere specifieke kwaliteiten heuvel op en denken deze met Rindert te hebben gevonden.'' Buiter was in 2021 winnaar van het bergklassement in de SPIE Driedaagse van Axel voor junioren.

Verder bestaat de ploeg in 2023 uit Jord Baak, Zak Coleman, Timo de Jong, Youp de Vos, Tijmen Eising, Jasper Haest, Jente Klaver, Max Kroonen, Bert-Jan Lindeman, Peter Schulting, Nick van der Muur, Daan Vansintmaartensdijk en last but not least Coen Vermeltfoort.

Foto: © Sportfoto

 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl