Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Alvarado naar de winst in Merksplas

Zaterdag 19 november 2022

Offroad - Ceylin del Carmen Alvarado heeft de smaak te pakken. Boekte ze onlangs nog haar eerste zege in lange tijd in Niel, ruim een week later was ze ook de beste in Merksplas.

De Rotterdamse uit de Alpecin-formatie reed een wedstrijd lang alleen op kop. Daarachter vochten Denise Betsema en Inge van der Heijden om de overige podiumplaatsen, met Lucinda Brand - die een beroerde start kende - die de druk op de ketel hield.

In de Superprestige hebben Denise Betsema en Ceylin del Carmen Alvarado nu evenveel punten.

Alvarado leek weinig moeite te hebben met de tegenstand vandaag. ''Maar gemakkelijk was het niet, het was constant blijven geven. Het rondje was zwaar. Ik kreeg een goede lead-out van Marianne Vos. Zij zakte terug en ik kon door. De vorm is goed, ik hoop die lijn door te trekken.''

Bij de mannen won Laurens Sweeck opnieuw. Nederlands kampioen Lars van der Haar werd tweede. Wereldkampioen Tom Pidcock bij zijn eerste optreden in het veld deze winter zevende. Ryan Kamp realiseerde ook een knappe uitslag.

TOP 10 vrouwen

Top 10 mannen

1. Laurens Sweeck, 2. Lars van der Haar, 3. Michael Vanthourenhout, 4. Eli Iserbyt, 5. Ryan Kamp, 6. Niels Vandeputte, 7. Tom Pidcock, 8. Felipe Orts, 9. Kevin Kuhn, 10. Jens Adams

Foto: © SportfotoEerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl