Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lars Boom wil weer pieken in april

Woensdag 06 november 2013

Elite men - Lars Boom vond het seizoen dat achter hem ligt 'niet slecht, maar ook niet super'. Dat wijt de Brabander onder meer aan problemen met zijn neusbijholtes, een euvel waar hij lopende het afgelopen seizoen aan geholpen werd. Het maakt hem alleen maar gretiger voor het voorjaar 2014.

Dat zegt de coureur van Team Belkin tegen Brabant Cycling. "Ik moet nog overleggen met de ploegleiding hoe we de zaken gaan aanpakken voor het nieuwe seizoen. Maar zelf wil ik proberen om met de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix weer in topvorm te zijn. Daar wil ik dan ook gericht naartoe gaan werken. Dat betekent ook dat ik in de Omloop ’t Nieuwsblad nog niet in topvorm hoef te zijn. Het zou wel mooi zijn als ik in het openingsweekend al een goed niveau weet te halen.”

Veldritten

Over het niet rijden van veldritten zegt hij: "Met de Tour of Hainan ben ik bijna tot november blijven koersen. Deze maand houd ik daarom rust. In december ga ik met mijn gezinnetje naar Spanje, waar we een huisje huren. Daar ga ik de trainingen weer opbouwen richting het nieuwe wegseizoen. Vervolgens rijd ik waarschijnlijk eind januari al weer mijn eerste wegkoersen.” Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl