Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Drie truiensponsors voor Olympia's Tour

Zaterdag 18 februari 2023

Elite men - Olympia’s Tour gaat de samenwerking met drie nieuwe partners aan.  Loxam, Solarwatt en Mantel gaan allemaal een eigen klassement sponsoren in de oudste etappekoers van Nederland. 

Deze nieuwe partners haken aan bij het nieuwe elan van de vijfdaagse etappekoers, die in alle opzichten de wind weer in de zeilen heeft. Na het instappen van hoofdsponsor Metec konden de afgelopen weken meerdere positieve zaken genoemd worden.

Olympia’s Tour heeft nieuwe energie gekregen met een mooi en gevarieerd etappeschema, waarbij wordt gestart met een proloog in Assen en de finale wordt verreden in Zuid-Limburg. Tussendoor zijn de Drentse keien, de heuvels van Oost-Nederland en de dijken in het vlakke rivierenland potentiële scherprechters. Ook het deelnemersveld was in jaren niet zo sterk met talloze gerenommeerde opleidingsteams als Jumbo-Visma, Metec-Solarwatt en DSM aan het vertrek. De extra zichtbaarheid door de dagelijkse samenvattingen op Eurosport heeft zeker ook bijgedragen aan de interesse van deze bedrijven. 

De sponsor van de groene trui van het puntenklassement is Loxam, uw partner voor het huren van professioneel materieel. Met een netwerk van 1100 vestigingen in 30 landen waarborgt Loxam de kwaliteit van haar diensten en advies, ongeacht waar het project is. In Nederland heeft Loxam 50 vestigingen verdeeld over drie divisies : Loxam Rental (algemene verhuur), Loxam Access(specialist in de verhuur van hoogwerkers) en Loxam Power(specialist in de verhuur van stroomaggregaten). De kracht van Loxam ligt vooral in de vloot van 650.000 stuks geschikte, veilige en milieuvriendelijke machines.  

De naam van Solarwatt prijkt in Olympia’s Tour op de bollentrui. Solarwatt is Europees marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. Met meer dan 600 mensen over de hele wereld werkt het bedrijf iedere dag aan energietoekomst. Solarwatt staat voor Duitse kwaliteit met zonne-energiesystemen die topprestaties leveren.  De missie van het bedrijf is om met eenvoudige, complete energieoplossingen bij te dragen aan het minimaliseren van klimaatverandering. Zo creëert men de grootst mogelijke waarde voor planeet, klanten en het bedrijf.

Mantel wordt sponsor van het ploegenklassement.  Bij Mantel.com vindt de consument een grote collectie fietsen, zoals racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, gravelbikes en elektrische fietsen. In het assortiment fietsen van de beste merken, zoals: Trek, Cube, Scott, Cannondale, Gazelle, Batavus en Cortina. Ook fietsonderdelen, fietsaccessoires, fietskleding en producten voor fietsonderhoud zijn volop verkrijgbaar. Wie liever in een fietsenwinkel op zoek wil naar de nieuwste producten, kan terecht in de Mantel Superstores in Arnhem, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht. Ook voor al je fietsonderhoud en fietsreparaties kun je bij Mantel terecht.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl