Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Tietema wil met team meedoen voor zege in Ster

Zondag 19 februari 2023

Elite men - Bas Tietema stak vorig jaar veel tijd in het opzetten van de ploeg TdT-Unibet en het neerzetten van een goede structuur. Het eerste doel: de Ster van Zwolle, zo valt te lezen op de site van de openingsklassieker.

‘De ploeg staat nu en dat betekent dat ik me meer en meer kan richten op mijn eigen voorbereiding op het seizoen. Ik krijg wel de vraag of ik ‘mezelf opstel’ voor de Ster van Zwolle, maar daar ga ik helemaal niet over. De sportieve beslissingen worden genomen door oud-baancoach Hugo Haak. Het zou zomaar kunnen dat er straks zes renners meer klaar zijn voor de Ster en daar zal ik me dan zonder mopperen bij neerleggen. We hebben een ploeg om echt mee te doen voor de zege in deze klassieker en dat sportieve doel gaat voor.’’

De formatie TdT-Unibet heeft naast de naamgever zelf onder anderen oud-profs als Kevin Inkelaar en Martijn Budding aan boord en aankomende wielersterren als Tomas Kopecky, Joren Bloem en nu geblesseerde Hartthijs de Vries. Oud-beroepsrenner en winnaar van een Tourrit Rob Harmeling uit Nijverdal is bereid gevonden als ploegleider op te treden. Ook voor hem is het bekend terrein op de eerst zaterdag van maart.

Lees hier het hele verhaal.

Foto: TdT-Unibet/Ster van Zwolle



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl