Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Scorpions wil zich ook als wegteam op kaart zetten

Donderdag 23 februari 2023

Elite men - Het Scorpions Racing Team 2023 werd woensdagavond voorgesteld aan partners, gasten en media in theater De Spiegel in Zwolle. 

KOOP HET BOEK OVER TOM DUMOULIN MET KORTING IN DE VOORVERKOOP

Scorpions Racing Team is een begrip in de wereld van 24-uur races, daar is vanaf 2023 een Continentaal Development Team op de weg aan  toegevoegd. De focus ligt op de ontwikkeling van jong talent. Naast de tien U23 Belofte  coureurs bestaat het team uit zes Elite coureurs, onder andere in de rol van wegkaptein.

De wegploeg gaat rijden met de Sarto Raso. Het 24-uur  endurance team rijdt dit seizoen op de Lampo. Alle fietsen zijn afgemonteerd met Campagnolo groepen en FFWD wielen. 

Voor het team start het seizoen traditioneel op 4 maart in de Ster van Zwolle. Scorpions Racing Team is daar, met  hun Service Course in Zwolle, vanzelfsprekend ook aan de start. Op 1 maart heeft het team al zijn eerste koers in Kroatië. De Topcompetitie, de Holland Cup en Olympia’s Tour staan vanzelfsprekend op het programma van het Development Team. Daarnaast zal de ploeg veel in het buitenland koersen, met een omvangrijk Italiaans programma. Ook zal het team te vinden zijn op de startlijst van Veenendaal – Veenendaal.

Voor het Endurance Team zijn de 24-uur van Feltre in Italië, Nordschleife in Duitsland en LeMans in Frankrijk de hoogtepunten van het seizoen.  

Foto: Scorpions Racing Team



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl