Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

SD Worx aan het feest in Omloop Nieuwsblad

Zaterdag 25 februari 2023

Women - SD Worx heeft de Omloop Het Nieuwsblad voor vrouwen gewonnen. Achter de solo winnende Lotte Kopecky sprintte Europees kampioene Lorena Wiebes naar de tweede stek.

1-2 voor SD Worx dus vandaag.

Wereldkampioene Annemiek van Vleuten kreeg met pech af te rekenen.

Lorena Wiebes maakte het één-tweetje met Lotte Kopecky compleet door overtuigend naar de tweede plaats te sprinten. “Dit is de perfecte manier om aan het seizoen te beginnen. Nu voelt het echt alsof het wielerjaar gestart is. Het is speciaal om voor Team SD Worx te rijden. Ik voelde het al aan de startlijn. Doordat je met zo’n sterk blok start, rijd je gewoon relaxter in het peloton. Het geeft vertrouwen.” 

“Op de eerste helling hadden we pech. Demi Vollering crashte, waardoor we maar net terug waren voor de Wolvenberg. Daardoor startten we niet in de beste positie, maar we konden toch opschuiven. Richting de Molenberg viel Elena Cecchini, maar we kwam er toch nog goed door. Christine Majerus en Elena Cecchini loodsten ons vervolgens in perfecte positie richting de Muur van Geraardsbergen, waarna Lotte ging en we haar niet meer terugzagen. Ik ben blij over hoe ik de klimmetjes overleefde en dat ik de één-twee kon afmaken in de sprint.''

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl