Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vollering soleert naar winst in Dwars door Vlaanderen

Woensdag 29 maart 2023

Women - Demi Vollering heeft Dwars door Vlaanderen gewonnen. De kopvrouw van SD Worx is daarmee klaar voor de klassiekerperiode die zondag begint met de Ronde van Vlaanderen.

Lang leek het erop dat Vollerings ploeggenote Marlen Reusser samen met Marianne Vos het mocht gaan uitvechten, maar toen zij net voor het ingaan werden gegrepen was het Vollering die aanging.

Vos sprintte naar de derde stek achter titelverdedigster Consonni.

Vollering : ''Het was voor mij een kwestie van wachten en er vol voor gaan als ik mijn moment zou zien. De hele ploeg heeft zo hard gewerkt vandaag, het is mooi om het dan af te maken. We zitten in een lekkere flow met de ploeg en gaan met vertrouwen naar de Ronde van Vlaanderen.’’

Vos: “Helaas kon ik net niet mee. Uiteindelijk ben ik wel heel blij dat ik alsnog de laatste podiumplek kan meepakken voor het team. Ik ben erg tevreden met het verloop van deze wedstrijd.”  Zondag staat de Ronde van Vlaanderen op het programma. In 2013 wist de renster het wielermonument al eens te winnen. “Ook voor deze editie is de ambitie er zeker. Het is een kwestie van goed herstellen van vandaag en dan gaan we zondag vol goede moed naar de start. Hopelijk kunnen we met het team een rol van betekenis spelen in de finale”, blikt Vos vooruit.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl