Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Marco Minnaard naar Team Wanty

Dinsdag 12 november 2013

Elite men - Marco Minnaard rijdt komend jaar voor Team Wanty-Groupe Gobert. De Zeeuw komt over van het Rabobank Development Team, waar hij gezien zijn leeftijd moest vertrekken. Wanty legde eerder Wesley en Michel Kreder al vast.

Voormalig mountainbiker Minnaard kan geen lange lijst met topklasseringen overleggen over seizoen 2013, maar onderscheidde zich in menig profkoers wel met zijn aanvallende stijl van rijden. Minnaard zag eerder zijn ploeggenoten Dylan van Baarle (Garmin-Sharp), Daan Olivier (Argos-Shimano), Nick van der Lijke (Team Belkin) en Rick Zabel (BMC) overstappen naar de profs. Lars van der Haar gaat bij de opleidingsploeg van Argos-Shimano rijden als professioneel veldrijder.

Jongensdroom

Teammanager Arthur van Dongen van het Rabobank Development Team is blij voor zijn renner. "Marco heeft zijn opleiding goed volbracht bij ons. Als multidisciplinaire renner  is hij klaar om prof te worden en ik ben blij hij deze kans krijgt bij Wanty. Marco is de zesde renner uit deze lichting van het Rabobank Development Team die de overstap maakt en dat is exact waar wij als opleidingsploeg naar streven." Voor Minnaard is het een jongensdroom die uitkomt. “Ik ben erg dankbaar voor deze kans die ik krijg en verheug me op het nieuwe seizoen."

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl