Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Steven Kruijswijk langer bij Jumbo-Visma

Vrijdag 19 mei 2023

Elite men - Team Jumbo-Visma en Steven Kruijswijk gaan nog twee jaar langer met elkaar verder.

De Brabantse klimmer verlengt zijn contract dat dit seizoen afliep tot eind 2025. Kruijswijk (35) zal ook de komende jaren een belangrijke pion in de grote rondes blijven voor de Nederlandse World Tour-ploeg.

Kruijswijk: “Ik zit nog vol motivatie en ik haal nog heel veel plezier uit het fietsen. De weg die we de laatste jaren zijn ingeslagen met de ploeg en het hoge niveau dat we halen spelen daarin een cruciale rol. Ook al is het niet meer als absolute kopman, ik denk dat ik nog altijd een heel belangrijke rol kan spelen in dit team. Ik wil daar nog minstens twee jaar langer onderdeel van uit blijven maken en ben heel benieuwd wat we allemaal nog kunnen presteren in die periode.”

Dat beaamt ook sportief directeur Merijn Zeeman: “Steven heeft samen met de ploeg een prachtige ontwikkeling doorgemaakt. Van jong talent tot kopman in grote rondes. De derde plaats in de Tour de France van 2019 was daarbij de absolute bekroning. Zowel de ploeg als Steven is nu op een volgend punt beland. Steven heeft het niveau om nog een heel belangrijke rol te spelen in de zwaardere etappekoersen en grote rondes. Daarnaast zijn zijn ervaring en rust heel belangrijk voor het evenwicht in de ploeg. We zijn dan ook heel blij dat onze samenwerking ook na dit seizoen nog langer doorgaat.”

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl