Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Mike Teunissen wint in Noorwegen

Zaterdag 27 mei 2023

Elite men - Mike Teunissen heeft zijn eerste zege sinds 2019 geboekt. De Limburger won de eerste rit in de Tour of Norway.

“De voorbije jaren is het niet altijd even makkelijk geweest om het geloof in mijn capaciteiten te behouden, ook al wist ik dat die zege in de Ronde van Frankrijk 2019 van goede kwaliteiten getuigde. Voor 2023 heb ik de keuze gemaakt om van omgeving te veranderen om mezelf een nieuwe impuls te geven. Echter, door ziekteperikelen heb ik de kleuren van Intermarché-Circus-Wanty in de voorjaarsklassiekers niet kunnen laten schitteren zoals ik hoopte. Daarom was ik bij mijn terugkeer in competitie in mei nog meer vastberaden om het beste van mezelf te laten zien.”

“Om ons optimaal op het tweede deel van het seizoen voor te bereiden, trokken we eerder deze maand met het team naar Andorra voor een hoogtestage van een drietal weken. Mijn ervaring leert me dat ik daar meestal goed op reageer en dat was deze keer niet anders. In het Circuit de Wallonie, in Veenendaal en in Rund um Köln had ik al de benen om mee te strijden voor de dichtste ereplaatsen. Dankzij deze wedstrijden won ik een tikkeltje extra kracht.”

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl