Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Trek veilt fiets Mollema voor goed doel

Vrijdag 02 juni 2023

Elite men - De Émonda waar Mollema het seizoen 2021 op reed, wordt door Trek geveild voor het goede doel. Door deze veiling kunnen wielerfans eigenaar worden van deze unieke fiets waar Bauke Mollema o.a. de eerste etappe van de Tour des Alpes Maritimes et du Var op won.

De veiling staat open vanaf 1 juni en sluit op vrijdagavond 9 juni om 21 uur, op de vooravond van Trek 100. Trek 100 is een liefdadigheidsrit en wordt jaarlijks georganiseerd vanuit de verschillende Trek-kantoren over de hele wereld om geld in te zamelen voor verschillende fondsen die zich inzetten voor kinderkanker. De overhandiging van de fiets zal op woensdag 21 juni tijdens het NK Tijdrijden plaatsvinden door Bauke Mollema zelf. 

Specificaties:

- Kleur: Navy Carbon Smoke/Viper Red

- Framemaat: 58

- Frame: Ultralicht 800 Series OCLV Carbon

- Groepset: SRAM RED AXS draadloos elektronisch schakelsysteem

- Wielset: Bontrager Aeolus RSL 51

- Stuurpen: Bontrager Aeolus RSL geïntegreerde stuur/stuurpen

- Rem: SRAM Red eTap AXS hydraulische schijfrem

- Zadeltype: Bontrager Arvada

Opbrengst

De opbrengst van de veiling en de Trek100 in de Benelux komt in z’n geheel ten goede aan het goede doel de Kanjerketting. De Kanjerketting helpt kinderen met kanker. Ieder jaar krijgen zeshonderd kinderen in Nederland de diagnose kanker. De behandeling van kinderkanker duurt lang en is heel zwaar. Om kinderen met kanker te steunen heeft de Vereniging Kinderkanker Nederland de Kanjerketting ontwikkeld.

Bekijk de veilingwebsiteEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl