Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wesley Kreder herstelt van hartprobleem

Woensdag 13 september 2023

Elite men - Wesley Kreder blijkt twee weken geleden getroffen door een acute hartstilstand. Inmiddels is de situatie stabiel en onder controle en ondergaat de coureur van Cofidis tests.

De Franse ploeg laat weten dat er nader onderzoek nodig is en dat het te vroeg is om te speculeren over het vervolg van de loopbaan van Kreder, die weer thuis is.

Kreder laat in een berict van zijn team weten: ''Op 28 augustus ging ik normaal naar bed en de volgende dag werd ik wakker in het ziekenhuis. Het was heel vreemd om mezelf daar aan te treffen en me af te vragen wat er was gebeurd en waarom ik zover was gekomen. Ik verbleef een aantal dagen in het ziekenhuis om een ​​reeks tests te ondergaan en goed te herstellen voordat ik naar huis terugkeerde. Nu voel ik me goed, het is moeilijk voor te stellen dat ik twee weken geleden een hartaanval heb gehad. Ik begon buiten te lopen, ik blijf rusten, om voor mijn twee kinderen (6 en 2 jaar oud) te zorgen. Het is nu niet de tijd om vooruit te plannen, maar om goed te herstellen en te genieten. Ik ben zo blij dat ik leef!''

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl