Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van Hummel is rond met Androni

Woensdag 20 november 2013

Elite men - Kenny van Hummel gaat definitief in 2014 rijden voor Team Androni, dat vertelt de Gelderse sprinter op zijn websiteDe van Vacansoleil-DCM overgekomen renner tekende vooralsnog voor één jaar.

Eerder tekende ook Nederlands kampioen Johnny Hoogerland bij deze ploeg. Van Hummel is blij met het nieuws. "Volgend jaar rijd ik in Italiaanse dienst bij Androni-Giocatolli. Ik ben natuurlijk ontzettend blij met deze kans en kijk uit naar de sportieve kansen die de ploeg me biedt. Ik heb enorm veel moraal om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.Nadat ik een overeenkomst had gesloten met de ploeg van Fernando Alonso kwam het nieuws dat het niet door zou gaan. Ik kan wel zeggen dat dat een ramp was. Ik ben daarom enorm blij dat ik toch in deze moeilijke tijden een ploeg heb weten te vinden. Androni geeft me een mooie kans om een jaar bij ze te rijden."

Drie scenario's

Het waren stressvolle tijden de afgelopen maanden voor de sprinter. "Ik had in mijn hoofd al drie scenario's gemaakt waarvan eentje natuurlijk het prof blijven was. Het andere scenario was om weer naar school te gaan en te blijven fietsen om jonge renners op te leiden. Gelukkig is het optie 1 geworden want eigenlijk ben ik nog helemaal niet klaar om te stoppen met fietsen."

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl