Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

TdT-Unibet compleet voor seizoen 2024

Vrijdag 20 oktober 2023

Elite men - TDT-Unibet heeft alle nieuwe namen van de renners die zich in 2024 bij het team voegen bekendgemaakt. Liefst dertien rijders uit binnen- en buitenland.

Van de TDT-Unibet-renners van het eerste uur blijven acht renners bij de ploeg betrokken. Abram Stockman, Davide Bomboi, Hartthijs de Vries, Jordy Bouts, Joren Bloem, Martijn Budding en Tomas Kopecky tekenden al een nieuwe overeenkomst. Kevin Inkelaar werkt onder de vleugels van de ploeg aan zijn herstel na een zware operatie. Op een later moment in zijn traject wordt over de invulling van zijn toekomst gezamenlijk een besluit genomen.

De UCI bepaalt op haar beurt op een later moment in dit jaar definitief over de toelating van TDT-Unibet tot de selectie ploegen met de status van ProTeam. De wielerploeg prijkt in ieder geval op de lijst met teams die de benodigde papieren op tijd hebben ingeleverd bij de internationale wielerunie. Dat betekent dat de gehele organisatie zich op kan gaan maken voor koersen op het Pro Continentale niveau in 2024.

Selectie TDT-Unibet 2024: Abram Stockman, Adam Toupalik, Adrien Maire, Andreas Stokbro, Axel Huens, Baptiste Huyet, Cedrik Christophersen, Charlie Paige, Davide Bomboi, Hartthijs de Vries, Jelle Johannink, Jordy Bouts, Joren Bloem, Lander Loockx, Martijn Budding, Nicklas Pedersen, Owen Geleijn, Sebastian Nielsen, Tomas Kopecky en Zeb Kyffin.

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl