Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Beloftenkampioen Reinderink prof bij Soudal-QuickStep

Woensdag 17 januari 2024

Elite men - Nederlands beloftenkampioen Pepijn Reinderink tekende vandaag een tweejarig contract met de WT-formatie van Soudal-QuickStep.

De Achterhoeker had vorig jaar een sterk seizoen in de trui van het Soudal Quick-Step Devo Team. ''Zijn resultaten hebben ons team overtuigd om hem een ​​profdeal te geven, waardoor de Nederlander het 28e lid van de selectie van 2024 wordt. Pepijn is een spectaculaire renner die de race graag tot leven brengt door indrukwekkende langeafstandsaanvallen uit te voeren. In 2023 behaalde Pepijn twee overwinningen: de openingsrit van de Triptyque Ardennais – een race waarin hij naast het winnen van twee truien ook derde werd in het algemeen klassement – ​​en de nationale titel op de weg.''

“Het voelt best bijzonder om prof te worden bij het team waar ik mijn hele leven van droom te rijden. Ik kom hier na een mooie periode bij het Devo Team, waar ik veel vooruitgang heb geboekt, en nu kijk ik ernaar uit om mijn ontwikkeling voort te zetten en de ploeg waar mogelijk te helpen. Ik wil het team bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik heb er zin in om op het hoogste niveau te rijden en kan niet wachten om aan de slag te gaan”, aldus Pepijn, die volgende week zijn debuut maakt voor Soudal Quick-Step, op de Challenge Mallorca.

Foto: © Sportfoto 

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl