Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wiebes en Vollering kijken uit naar Tour en Spelen

Maandag 22 januari 2024

Women - Lorena Wiebes en Demi Vollering waren er bij de presentatie van SD Worx-Protime duidelijk over: de Tour en de Spelen zijn belangrijke doelen.

''De plaatselijke omloop  van Parijs 2024 is qua draaien en keren te vergelijken met Glasgow. Alleen de klimmen zijn minder zwaar. Ik zou graag sprinten voor de winst voor de Eiffeltoren. Een sterk voorjaar is daarvoor belangrijk' om die plek van kopvrouw af te dwingen' zei Wiebes.

''Nederland heeft met Lorena en mij de ideale mix voor de Spelen. Ik kan aanvallen en als bliksemafleider voor haar fungeren. Parijs en de Tourstart in Rotterdam zijn belangrijke doelen voor mij. En natuurlijk het WK in 'mijn' Zwitserland'' vulde Vollering aan. ''Maar de Tour is ook bijzonder met de start in Rotterdam, waar mijn roots natuurlijk in de buurt liggen.''

Wiebes start haar seizoen in de UAE Tour en mikt eerst op een voorjaar met onder meer de Ronde van Vlaanderen, Gent-Wevelgem en Brugge De Panne. In het najaar rijdt ze het  EK op de weg  en het WK Gravel. Vollering start in Het Nieuwsblad en mikt vooral op het Ardens Drieluik. Ook staat de Vuelta op de rol.

Foto: © Sport

 

 

 

 

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl