Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Mischa Bredewold blijft bij SD Worx-Protime

Vrijdag 14 juni 2024

Women - Mischa Bredewold heeft haar contract bij Team SD Worx-Protime met drie jaar verlengd tot eind 2027.

De Europees kampioene was na enkele goede gesprekken met het management van de ploeg overtuigd dat zij de komende jaren binnen het Nederlandse WorldTeam nog de nodige stappen kan zetten. “Als je kijkt hoe goed ik me in het laatste anderhalf jaar bij deze ploeg heb ontwikkeld, dan heb ik veel vertrouwen dat ik binnen Team SD Worx-Protime nog verder kan doorgroeien”, geeft Bredewold aan.

De inmiddels 23-jarige Bredewold debuteerde in 2023 in de kleuren van Team SD Worx-Protime. In die periode heeft ze zich in de subtop van het vrouwenwielrennen genesteld en mooie overwinningen als het Europees kampioenschap op de weg, Classic Lorient Agglomération en twee ritten in de Itzulia Women weten te boeken. “Ik had toen ik bij deze ploeg tekende nooit gedacht dat ik zo snel zo’n mooie wedstrijden zou kunnen winnen. Wat dat betreft heb ik hier heel snel enorme stappen gezet”, kijkt Bredewold terug.

Bredewold sprak met het team over haar ambities, visie en vertrouwde omgeving. Bredewold: “Het bleek direct dat we sportief op een lijn zitten. Ik hoop de komende jaren nog stappen te kunnen zetten zodat ik in de heuvelklassiekers maar ook in de etappewedstrijden serieuze finales kan rijden en naar de top kan doorgroeien. Ook in het tijdrijden wil ik nog stappen gaan zetten. Wat dat betreft moet ik in een breed scala van wedstrijden goed uit de voeten kunnen. Dat is ook hetgeen dat de teamleiding voor ogen heeft. Er werd veel vertrouwen uitgesproken. Dat is voor mij doorslaggevend geweest. Verder heb ik me vanaf het eerste moment bij deze ploeg thuis gevoeld.”

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl