Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Bredewold is klasse apart in tijdrit Thuringen

Zaterdag 29 juni 2024

Women - Mischa Bredewold heeft de individuele tijdrit in de Lotto Thüringen Ladies Tour gewonnen. 

De renster van SD Worx-Protime hield Brodie Chapman op elf tellen. Omdat Margot Vanpachtenbeke op vier minuten eindigde, raakte de renster van VolkerWessels de leiderstrui kwijt aan Ruth Edwards.

Morgen wacht de rensters nog één etappe.

Mischa Bredewold: “Ik werk al jarenlang aan deze discipline. Deze zege is een beloning voor de inspanningen die ik geleverd heb samen met mijn trainer en team om beter te worden. Een tijdrit bij de elite is helemaal anders dan bij de junioren. Dus ik ben super blij om hier in de Lotto Thüringen Ladies Tour mijn eerste tijdritzege te pakken.”

“De afgelopen vier dagen lukte het telkens net niet. We waren er wel steeds dichtbij. Gisteren maakte ik een stomme fout in de sprint, dat was jammer. Maar nu was het raak in de tijdrit.” 

Goed voor de 47ste zege van Team SD Worx-Protime dit seizoen. Morgen wacht de laatste etappe van de Lotto Thüringen Ladies Tour. “In de eerste rit verloren we veel tijd”, vervolgt Bredewold. “Ik sta nu tweede in het algemeen klassement. Het wordt moeilijk om die tijd nog terug te pakken, maar we zullen een plan maken voor morgen.” 

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl