Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

KNWU-selectie voor wereldbeker Namen

Maandag 16 december 2013

Offroad - Bondscoach Johan Lammerts heeft vandaag de selectie voor de wereldbekerwedstrijd in Namen bekend gemaakt.  Deze cross wordt verreden op 22 december en is de vierde manche van de Coupe du Monde in het veld.

Bij de mannen koos Lammerts voor wereldbekerleider Lars van der Haar, Niels Wubben, Thijs Al, Micki van Empel, Eddy van IJzendoorn, Patrick van Leeuwen, Twan van den Brand, Corné van Kessel en Thijs van Amerongen. Bij de vrouwen keert Marianne Vos terug in het veld, nadat ze haar eerste drie crossen in oktober (Valkenburg, Den Bosch en Woerden) had gewonnen. Ook Thalita de Jong maakt haar opwachting in de selectie voor Namen. Verder bestaat de selectie uit: Sabrina Stultiens, Sophie de Boer, Annefleur Kalvenhaar, Lotte Eikelenboom, Monique van de Ree, Reza Hormes-Ravenstijn en Yara Kastelijn.

Beloften en junioren

Bij de beloften zijn Mike Teunissen, Mathieu van der Poel, David van der Poel, Stan Godrie. Gert-Jan Bosman en Martijn Budding aangewezen. Bij de junioren komen Pascal Eenkhoorn, Pim van de Klundert, Joris Nieuwenhuis, Max Gulickx, Sieben Wouters en Koen van Dijke in actie.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl