Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Beebikes-Nutswerk MTB Team gepresenteerd

Maandag 24 februari 2014

Offroad - In de Blaauwe Pauw in Ossendrecht werd afgelopen weekeinde het Beebikes – Nutswerk mountainbike team officieel gepresenteerd/. Gijs Derksen uit Groesbeek, Zoë Mulder uit Heinkenszand en Birgit Lavrijssen uit Wemeldinge zetten dit jaar voor het eerst hun naam onder het contract van het in Kapelle gevestigde team.

De 28-jarige Derksen is voormalig Nederlands kampioen XC en marathon bij de amateurs zal zich als elite-renner in Nederland voornamelijk richten op de topcompetitie en het NK. Mulder werd die dit jaar bij de meisjes Nederlands kampioen op zowel de cyclocross én mountainbike. Mulder komt dit jaar uit in categorie zes en haar doel is om allebei haar titels dit jaar te verdedigen.  Daarnaast heeft ze haar zinnen gezet op de Waalse Kids Trophy. Lavrijssen doet een stapje terug om haar studie en sport beter met elkaar te combineren. Ze komt uit in de elite dames categorie en zal afhankelijk van haar studie werkzaamheden starten bij landelijke en regionale mountainbike en wegwedstrijden.

Verder bestaat het team uit: Thijmen van de Vrede, Steven Eskes,  Emma Verloop, Danny Sleeckx. Ruud Rentmeester, Rick Evers , Erik Boer, Martijn Steenbakker. Pim van de Swaluw en Niels Boon. De formatie gaat rijden op Bianchi.

 



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl