Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

14 buitenlandse teams in Energiewacht Tour junior-vrouwen

Dinsdag 11 maart 2014

Women - De Energiewacht Tour voor junior-vrouwen mag zich in een grote buitenlandse belangstelling verheugen. Naast tien nationale teams doen er ook vier buitenlandse clubploegen mee aan de Groningse etappekoers.

Negen Nederlandse clubploegen maken het veld compleet. De wedstrijd start op vrijdag 11 april met een ploegentijdrit over 15 kilometer in Midwolda. Vervolgens krijgen de rensters een etappe rond Uithuizen over 67 kilometer en een rit in de regio Veendam van 74 kilometer voor de kiezen. De wedstrijd zal opnieuw profiteren van de entourage van de Energiewacht Tour voor vrouwen.

Teams 2014

Er staan selecties uit Duitsland, Servië, Zwitserland, Frankrijk, Denemarken, Wales, België, Noorwegen, Engeland en Oostenrijk aan het vertrek. De clubteams van Wurttemberg, Balen, RST Racingteam, Girls Team Sachsen, District Zuid-Oost, NWVG-Bike4Air, Jan van Arckel, Meteoor/Assen-Roden, RWC Ahoy, RSC De Zuidwesthoek, De Jonge Renner, HRTC Hoorn en de West Frisia combinatie zorgen voor in totaal 23 teams op de startlijst. De wedstrijd staat niet meer op de internationale kalender, maar heeft nog wel altijd een internationaal startveld. Vorig jaar won Amy Hill uit Wales de ronde, ritsucces was er voor onder meer Floortje Mackaij (foto).

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl