Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Hofland is nu tiende in Parijs-Nice

Dinsdag 11 maart 2014

Elite men - Een dag na zijn ritzege in Parijs-Nice is Moreno Hofland nu tiende geworden in de Koers naar de Zon. Wel was er een succes met een Nederlands tintje: John Degenkolb won namens Giant-Shimano namelijk de rit met aankomst op het circuit van Magny-Cours.

Hofland zei na zijn ritzege van gisteren al niet te verwachten opnieuw voor de winst mee te doen. "Een sprint in een lange rechte lijn is toch minder geschikt voor mij."  Belkin-ploegleider Jan Boven liet weten dat Team Belkin morgen voor klassementsrenner Wilco Kelderman rijdt: "Het plan voor woensdag is compleet anders. Tot nu toe maakten we ons sterk voor Moreno maar nu moeten we ervoor zorgen dat we met dezelfde inzet Wilco beschermen zodat hij in goede vorm bij de voet van de laatste klim aankomt. Maarten Wynants heeft tot nu toe geweldig werk verricht voor Wilco en ik denk dat hij daardoor morgen sterk voor de dag kan komen.”

Optimaal getraind

Kelderman kijkt er naar uit. "Ik heb optimaal getraind voordat ik hier naartoe kwam en mijn benen zijn goed op dit moment. Ik ben op mijn best en weet dat ik met zo’n team sterk aan de laatste klim kan beginnen met de beste tien van het veld. En dan zullen we wel zien wat er gebeurt."

 Foto: © ASO

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl