Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Sterk veld in EPZ Omloop van Borsele

Woensdag 12 maart 2014

Women - De organisatie van de EPZ Omloop van Borsele meldt dit jaar een sterk internationaal deelnemersveld bij de elite-vrouwen. Op dit moment hebben al 33 ploegen zich aangemeld voor deze 31e editie. Zeventien  buitenlandse ploegen komen zaterdag 26 april naar ’s-Heerenhoek, waaronder de nationale teams van Rusland, Australië en Canada.

Op de voorlopige deelnemerslijst staat onder andere de tweevoudig wereldkampioene Giorgia Bronzini.  De Zweedse Emma Johansson en Rosella Ratto uit Italie, de nummers 2 en 3 van de wereldkampioenschappen op de weg in 2013, hebben ook aangegeven te starten in de EPZ Omloop van Borsele.  Tevens zal de winnares van de vorige editie, Vera Koedooder, aan de start in ’s-Heerenhoek verschijnen.

Van Dijk in tijdrit

Naast de wegwedstrijd op 26 april organiseert het Wielercomite ’s-Heerenhoek ook een tijdrit voor de Elite-Vrouwen op vrijdagavond 25 april. Ellen van Dijk heeft laten weten hierbij van de partij te zijn. Van Dijk werd in 2013 wereldkampioen tijdrijden in Florence, Italie. In de jaren 2012 en 2013 was Van Dijk al winnares van de tijdrit in ’s-Heerenhoek.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl