Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Bos bezorgt Blanco elfde seizoenzege

Zaterdag 23 maart 2013

Elite men - Theo Bos heeft de openingsetappe van het Critérium International gewonnen. De renner van Blanco klopte Nacer Bouhanni en Jonathan Cantwell in de massasprint. Voor Blanco is het de elfde zege van het seizoen.

Bos heeft een dubbele insteek voor zijn deelname aan de Franse rittenkoers. Zijn aantal overwinningen opschroeven - zijn teller staat nu op vier - maar ook om wedstrijdhardheid op te doen. Daarom rijdt hij volgende week ook de Volta Limburg Classic. "Ik blijf eraan werken om een meer complete renner te worden, zonder in de sprints mijn snelheid te verliezen. Deze winter heb ik een flinke stap gezet, ook conditioneel, en dat betaalt zich hopelijk dit jaar uit met veel mooie zeges" zei Bos onlangs tegen CyclingOnline.nl.

Indrukwekkend
De dagzege van Bos was indrukwekkend. Hij loste veertig kilometer voor de finish op een klim uit het peloton. Ploegleider Elijzen: "Brown, Tankink en Garate wachtten hem op. Ze hebben dertig kilometer achtervolgd voordat ze weer aansluiting hadden. Bos had maar heel weinig tijd om nog op krachten te komen, maar hij maakt het af. Prachig teamwork."

 Tags: Blanco Bos

Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl