Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Belkin speelt Mollema uit in Milaan-San Remo

Maandag 17 maart 2014

Elite men - Team Belkin heeft met Bauke Mollema, Jonathan Hivert en Lars-Petter Nordhaug drie troeven voor Milaan-San Remo komende zondag. Mollema wordt voor het eerst als kopman uitgespeeld in La Primavera.

Bauke Mollema baalt van het schrappen van de Pompeiana, maar laat zich er niet te veel door afleiden.  “Het is jammer, maar ik denk nog steeds dat ik een mooi resultaat kan neerzetten. De afgelopen jaren hebben we lang niet altijd een massasprint gezien in Sanremo. Als er een klein groepje naar de finish rijdt, hoop ik erbij te zitten en dan hoop ik met mijn spurt goed voor de dag te komen.”

Niet favoriet

Ploegleider Erik Dekker deelt de mening van Mollema. “Wij staan niet met de grootste favorieten aan het vertrek, maar met Bauke en zeker ook Jonathan Hivert en Lars Petter Nordhaug hebben we drie mannen met wie met vertrouwen richting de finale op de Poggio kunnen. Ze zijn alle drie vinnig en rap.”  De complete Belkin-ploeg voor Milaan-San Remo bestaat uit: Jos van Emden, Jonathan Hivert, Rick Flens, Tom Leezer, Bauke Mollema, Lars Petter Nordhaug, Maarten Tjallingii en Robert Wagner.



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl