Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Dumoulin vijfde in slottijdrit Tirreno

Dinsdag 18 maart 2014

Elite men - Tom Dumoulin is vijfde geworden in de afsluitende tijdrit van de Tirreno-Adriatico. De renner van Giant-Shimano had in San Benedetto del Treno negentien seconden achterstand op winnaar Adriano Malori en had maar vier tellen achterstand op wereldkampioen Tony Martin, die vierde werd.

Martin beet zijn tanden stuk op de tijd van Malori net als Fabian Cancellara (tweede) en Bradley Wiggins (derde). Alberto Contador (Tinkoff-Saxo Bank) werd eindwinnaar van deze ronde. "Het resultaat van vandaag maakt voor mij wel iets goed van een teleurstellende week. In het begin van de week voelde ik me niet echt geweldig en was wat vermoeid. Maar het lijkt erop dat ik het vermogen heb om te herstellen tijdens een wedstrijd. Vandaag voeld ik weer power in de benen. Zelf houd ik meer van een meer technische tijdrit die wat op en af loopt, maar ik was toch op de afspraak."

Bauke Mollema moest in de tijdrit weer twee plekken toe geven en eindigde in de eindafrekening als 22e. Daarmee was de Nederlander van Team Belkin wel de hoogst geklasseerde Nederlander.

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl