Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Ten Dam als kopman Belkin naar California

Maandag 05 mei 2014

Elite men - Belkin is erop gebrand om zich volgende week te tonen in de thuisstaat van de hoodfsponsor in de Amgen Tour of California. Laurens ten Dam is de kopman van de Nederlandse WorldTour-ploeg in de Verenigde Staten. Voor de sprints is Moreno Hofland een troef.

Verder rijden Lars Boom, Tom Leezer, Nick van der Lijke, Dennis van Winden, Jack Bobridge en Maarten Wynants.  Ten Dam kijk uit naar de Amgen Tour of California. “Ik ben verschrikkelijk blij dat ik deze wedstrijd ga rijden. Ik heb van deze koers naast de Tour de France een subdoel gemaakt. Ik ben al een keer zesde geworden dus dat geeft vertrouwen. We willen als ploeg de sponsor graag een mooi cadeau geven.” Ten Dam houdt van koersen in de Verenigde Staten. “Amerika is mijn land en na de wedstrijd blijf ik ook voor een hoogtestage en wat recreatie. Ik ga heel hard trainen, maar ook vissen en de nationale parken bezoeken.”

Aanvallend koersen

Nico Verhoeven belooft vuurwerk. “We gaan aanvallend en attractief koersen en hopelijk goede resultaten behalen. We geven altijd honderd procent, maar misschien nu, voor Belkin, nog net even meer. Dit is de Tour de France van de Verenigde Staten en we willen de sponsor trots maken.”  

Foto: © Sportfoto

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl