Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Mollema kopman in Ronde van het Baskenland

Vrijdag 29 maart 2013

Elite men - Blanco start maandag in de Ronde van het Baskenland met Bauke Mollema als kopman. Hij wordt in de WorldTour-wedstrijd bijgestaan door onder andere Tom-Jelte Slagter en Laurens ten Dam.

Hoewel de klimklassiekers voor deze selectie het belangrijkste doel zijn de komende weken, wil Blanco zich in het Baskenland absoluut laten zien. “We starten met de jongens die we ook graag in de Waalse klassiekers willen uitspelen”, aldus ploegleider Erik Dekker. “Bauke is onze eerste man, maar Laurens en Tom-Jelte kunnen op dit parcours ook goed uit de  voeten. Zij kunnen in bepaalde etappes wellicht een mooie rol spelen.”

Mollema goed op dreef
Bauke Mollema is goed op dreef dit seizoen. Afgelopen weekend eindigde hij nog als vierde in het sterk bezette Critérium International. In totaal boekte hij dit seizoen 13 toptienklasseringen.

Selectie Blanco Ronde van het Baskenland (1-7 april): Laurens ten Dam, Juan Manuel Garate, Paul Martens, Bauke Mollema, Lars Petter Nordhaug, David Tanner, Tom-Jelte Slagter, Bram Tankink.

Foto (c): Sirotti



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl