Koedooder wint Noordwijk Classic

Dinsdag 17 juni 2014

Women - De 19e Noordwijk Classic voor vrouwen is gewonnen door Vera Koedooder. De renster van Bigla versloeg in Noordwijk Jip van den Bos, die nog bij de junior-vrouwen rijdt. Lucy Garner van Giant-Shimano eindigde als derde door de sprint van het peloton te winnen.

De Britse vriendin van Lars van der Haar hield zich Jolien d'Hoore (Lotto_Belisol) en Nina Kessler (Boels-Dolmans) van het lijf in die sprint van het peloton. Het was voor het eerst dat Koedooder de wedstrijd won. "Ik heb veel aangevallen, een keer of drie in totaal van de tien pogingen was ik echt los van het peloton. Maar het was lastig om weg te komen met al die wind in de verkeerde richting, maar op anderhalve kilometer van het eind ben ik weg gereden en toen lukte het toch."

Noordwijk Classic:

1. Vera Koedooder (Bigla) 3.06.58, 2. Jip van den Bos (juniorenselectie), 3. Lucy Garner (Gbr/Giant-Shimano) 0.04, 4. Jolien d'Hoore (Bel/Lotto-Belisol), 5. Nina Kessler (Boels-Dolmans), 6. Monique van de Ree (Parkhotel Valkenburg), 7. Natalie van Gogh (Parkhotel Valkenburg), 8. Lotte van Hoek (Jan van Arckel), 9. Marjolein van 't Geloof (juniorenselectie), 10. Kelly Markus (Jan van Arckel)

 


Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl