Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Oud-winnares kijkt uit naar Energiewacht Tour

Dinsdag 02 april 2013

Women - Twee jaar geleden bracht Adrie Visser (toen nog rijdend voor HTC) de eerste editie van de Energiewacht Tour op haar naam. De renster van Boels-Dolmans hoopt komende week opnieuw een hoofdrol te vervullen in de Groningse etappekoers.

Visser steekt in goede vorm, maar kwam dit seizoen telkens nét te kort voor het erepodium. “Op de klimmetjes in Vlaanderen waren rensters als Marianne Vos, Emma Johansson, Ellen van Dijk en Elisa Longo Borghini telkens net te sterk. Zo kwam ik zondag – samen met mijn ploeggenote Lizzie Armitstead – op vijftien seconden van de besten boven op de Oude Kwaremont. Maar we kregen het gat niet meer gedicht. Gelukkig zijn er in Groningen niet al te veel heuvels en dan hoop ik de goede benen ook eens te kunnen verzilveren."

Etappezege

De opdracht is duidelijk voor de Noord-Hollandse als ze van 3 tot en met 7 april in actie komt in de Energiewacht Tour. "We gaan als ploeg voor een etappezege, of iemand van ons moet de tijdrit van zijn leven rijden in Winsum. Daar zal naar mijn verwachting de eindwinst namelijk behaald gaan worden. Ik probeer zo attent mogelijk van voren te rijden en mijn kansen te grijpen. Hopelijk leidt dat tot resultaat.”

Foto: (C) SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl