Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Orange Cycling in gesprek met wielertalenten

Dinsdag 12 augustus 2014

Elite men - Bij de continentale teams in Nederland zijn al diverse renners gepolst voor het Orange Cycling-project van Michael Zijlaard, Michael Boogerd, Erik Breukink en Jean-Paul van Poppel. Vandaag werd bekend dat dit project definitief door gaat.

Breukink bevestigde gisteren bij L1 op zoek te zijn naar jonge talenten, maar ook open te staan voor renners die op een tweede kans wachten zoals Bert-Jan Lindeman (Vacansoleil-DCM). Ook Maurits Lammertink en Coen Vermeltfoort geven dit seizoen nadrukkelijk hun visitekaartje af. "We willen een puur Nederlandse ploeg worden met een mix van ervaren coureurs en jonge Nederlands talenten" zei Breukink bij de regionale omroep. Deze zomer lekte het nieuws uit dat Roompot Vakantieparken wellicht hoofdsponsor wordt van de pro-continentale ploeg. Woensdag is er een persconferentie over dit onderwerp. 

Het is Orange Cycling gelukt een hoofdsponsor te vinden. Deze belangrijke mijlpaal maakt het mogelijk een nieuwe wielerploeg samen te stellen, bestaande uit ervaren Nederlandse renners aangevuld met Nederlandse wielertalenten. De ploegleiding houdt morgen rond 12.30 uur een persbijeenkomst in de perszaal van de Eneco Tour te Breda.

De hoofdsponsor is voor twee jaar met een optie op verlenging aangetrokken. Daarnaast heeft Orange Cycling ook diverse co-sponsors en materiaalsponsors aan zich weten te binden. De leiding van de nieuwe wielerploeg is in handen van Erik Breukink, Michael Boogerd en Jean-Paul van Poppel, terwijl Michael Zijlaard ondersteund door Henk Schipper en Pim van der Wildt het management voor zijn rekening neemt.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl