Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Veelers kopman in Kuurne-Brussel-Kuurne

Woensdag 20 februari 2013

Elite men - Argos-Shimano heeft de selecties voor de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne rond. De formatie van Iwan Spekenbrink verschijnt in de twee klassiekers aan de start met vier Nederlanders. Tom Veelers is zondag kopman in Kuurne-Brussel-Kuurne.

Roy Curvers, Albert Timmer en Tom Stamsnijder rijden beide wedstrijden. Ramon Sinkeldam komt alleen in actie in Het Nieuwsblad, Tom Veelers concentreert zich op Kuurne. Zaterdag rijdt de ploeg in dienst voor kopman John Degenkolb, zondag is Veelers de man die voor een mooie uitslag moet gaan zorgen.

De vrouwenploeg van Argos-Shimano rijdt zaterdag ook Het Nieuwsblad. De ploeg mist Janneke Busser-Kanis (gebroken hand) maar hoopt dat Charlotte Becker lang meekan in de finale. "Ze is goed in vorm", aldus ploegleider Cees-Jan van der Zweep.

 

Selectie Het Nieuwsblad: Roy Curvers, Ramon Sinkeldam, Tom Stamsnijder, Albert Timmer, John Degenkolb, Bert De Backer, Will Clarke, Luka Mezgec.

Selectie Het Nieuwsblad (dames): Charlotte Becker, Lucy Garner, Marlen Jöhrend, Willeke Knol, Kelly Markus, Esra Tromp.

Selectie Kuurne: Roy Curvers, Albert Timmer, Tom Stamsnijder, Tom Veelers, Nikias Arndt, Will Clarke, Bert De Backer, Luka Mezgec.

Foto: Sportfoto.nlEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl