Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Tenniglo en Gillow naar Rabo-Liv

Donderdag 09 oktober 2014

Women - De Australische Shara Gillow en Moniek Tenniglo rijden in 2015 voor het Rabo Liv Team. Team-manager Koos Moerenhout is met de twee 26-jarige rensters een contract voor een seizoen overeengekomen. Moniek Tenniglo komt van Wielervereniging Jan van Arckel. Tenniglo maakte deze zomer als stagiaire deel uit van de Rabo Liv selectie in onder meer de Boels Rental Ladies Tour en dat beviel zowel de renster als de ploeg goed.

Gillow reed van 2012 tot en met afgelopen seizoen voor Orica AIS. Tenniglo is blij met de geboden kans. "Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van het team, nadat ik een goede en leuke indruk heb kunnen krijgen tijdens de Holland Ladies Tour. Tijdens het komende seizoen hoop ik veel te leren en bovenal van waarde te zijn voor het team." De ploeg zal nog een renster presenteren binnekort. Drie rensters zijn vertrokken bij de ploeg van Koos Moerenhout. Annemiek van Vleuten, Iris Slappendel (Bigla) en Sabrina Stultiens. De laatste maakt het veldritseizoen wel af bij haar werkgever en zal dan met onbekende bestemming vertrekken.

Negen rensters

Met de komst van Gillow en Tenniglo heeft de ploeg nu negen rensters onder contract. Wereldkampioene Pauline Ferrand Prevot, Roxane Knetemann, de Poolse Kasia Niewiadoma, Thalita de Jong, Marianne Vos, Lucinda Brand en Anna van der Breggen blijven voor de ploeg actief.



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl